dijous, 29 de juny del 2017

EXPOSICIÓ LLUIS BARBA

El dimarts vaig tenir l'oportunitat de conèixer a un artista contemporàni força reconegut: En Lluis Barba. Em va impactar força la seves obres i vaig poder gaudir d'una exposició que no deixa indiferent a ningú.

L'exposició "Origin and consequence" mostra el paral·lelisme que existeix entre la cultura reinaxentista de les obres de Miguel Angel i la cultura contemporània.
L'artista  a la Capella Sixtina va utilitzar missatges ocults per revelar-se davant del Papa. El poder de l'església llavors segueix força vigent en alguns comportaments de polítics d'avui dia com per exemple Putin, Trump i Kim Jong.
En resum podríem dir que estem davant d'una societat que avança a passos agegantats tecnològicament però en canvi en molts comportaments hem experimentat un retrocés a molts nivells.
L'obra d'en Lluis es una crítica a tota aquesta societat on hi malviuen refugiats i sense sostre que porten les seves pertinences amunt i avall .... igual que els rics i yuppies viatgen arreu del món mostran un model antagònic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONFINAMENT

Aquests dies de confinament he aprofitat per pintar i així intentar relaxar-me i omplir les hores amb alguna nova creació. Aquest el el res...